top of page

Zemin Darbe Titreşim Ve Ses Yalıtımı Çözümlerimiz ; 

Kauçuk (SBR Rulo  , EPDM Rulo ve SBR+EPDM Kırçıllı ) vibrasyon şilteleri,

Zemin darbe titreşimi konusunda son derece etkilidir.

ses yalıtım izolasyon şilteleri ,

Ev, iş yeri ,fabrika , çağrı merkezi ve spor salonu gibi yüksek derece darbe yalıtımına ihtiyaç duyulan mekanlarda şap altı ve parke altına, makina ayaklarına uygulanan zemin ses yalıtım malzemeleridir.

Zeminde oluşan darbe sesinin bir diğer tipi de “topuk sesi” diye adlandırılan ve sert döşeme üzerinde yürünmesi ile oluşup ortam sesi olarak aynı mekanda yayılan seslerdir.

Rulo Kauçuk Ses Yalıtım Ürünlerimiz 4 mm De 24 Dc SesYalıtım Ve Ses gerçirmezlik Özelliğine ve Gerekli Kalite Belgelerine Sahiptir.

Bir zemin kaplaması ne kadar sertse yarattığı gürültü de o denli büyük olacaktır,

Laminat, lamine, ahşap, seramik gibi çağdaş yer döşemelerinin tamamı günlük olağan kullanımda bile yüksek düzeyde gürültüye yol açarlar.

Yapılardaki gürültüyü önlemek için ses yutucular, ses bariyerleri, sönümleyiciler ve titreşim önleyiciler kullanılır.

bottom of page